Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna Forum o grach Dragon Ball
Najlepsze forum o grach Dragon Ball na konsole jak i inne platformy.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

GTA TBOGT
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna -> Off Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
siwykoks3007
Super Nameczanin
Super Nameczanin


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 249

PostWysłany: Nie Lip 31, 2011 5:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ej a powiedz mi jeszcze jedno ;p czemu na xp moja grafika ma 1gb i 3 pixelshadery a na win 7 ma 1.7gb i 5 pixel shaderów?? no i vortex shaderów na xp 3 a na win 7 5??
_________________
This is Sparta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 05 Gru 2019
Posty: 123

PostWysłany: Czw Gru 05, 2019 5:49 pm    Temat postu: Może Cię zaciekawi... Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ShiLLe
Główny Administrator
Główny Administrator


Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1011

PostWysłany: Nie Lip 31, 2011 5:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Są to stałe wartości i one nie zmieniają się.
Musi być to jakiś błąd bo 1.7 gb w karcie graficznej to wychodzi na to, że masz jedyny taki na świecie egzemplarz ;D
Pixele jak i vortexy też się nie zmieniają więc musi być to jakiś bug.
A i w gta pokazuje Ci, że masz więcej ramu na karcie ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
siwykoks3007
Super Nameczanin
Super Nameczanin


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 249

PostWysłany: Nie Lip 31, 2011 11:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no nie ale na stronie can you run it tak mi pokazywało
PS> kurde zastanawiam się nad kupnem oryginalnego gta tbogt tylko jak odpalę i nie będzie lepiej chodzić to się wkur... Very Happy

_________________
This is Sparta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
siwykoks3007
Super Nameczanin
Super Nameczanin


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 249

PostWysłany: Sro Wrz 14, 2011 7:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak sobie nad czymś myślałem i wpadłem na coś ;p bo ty shile mówiłeś że to jet niemożliwe że na win 7 miałem te 5 czy 4 pixels shader ale faktycznie tak było i mi się wydaje bo ja aktualnie mam dx09 a tam miałem 11 i może dlatego wydaję mi się że na dx9 niemożna mieć więcej jak 3 pixel shader co o tym sądzisz??
_________________
This is Sparta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ShiLLe
Główny Administrator
Główny Administrator


Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1011

PostWysłany: Czw Wrz 15, 2011 3:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dx wpływa tylko i wyłączanie na przetwarzanie grafiki i nie ingeruje bezpośrednio w kartę graficzną
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 05 Gru 2019
Posty: 123

PostWysłany: Czw Gru 05, 2019 5:49 pm    Temat postu: Może Cię zaciekawi... Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
siwykoks3007
Super Nameczanin
Super Nameczanin


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 249

PostWysłany: Czw Wrz 15, 2011 4:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aha okej bo gdzieś czytałem że może się zdarzyć taka sytuacja ale to jest kurde dziwne bo resident evil potrzebuje 4 pixej i vortex shader a ja mam 3 a mi hula na najwyższych
_________________
This is Sparta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna -> Off Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum







Załóż forum phpbb2 lub phpbb3 za darmo na Forumoteka.pl





Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group