Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna Forum o grach Dragon Ball
Najlepsze forum o grach Dragon Ball na konsole jak i inne platformy.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Disc Fusion
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna -> Dragon Ball Z : Budokai Tenkaichi 3
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Shiryu
Administrator
Administrator


Dołączył: 10 Sie 2008
Posty: 3996

PostWysłany: Nie Sie 10, 2008 4:15 pm    Temat postu: Disc Fusion Odpowiedz z cytatem

http://pl.youtube.com/watch?v=hIvgrJRI3ZA <-- O to filmik pokazujący Disc Fusion Tenkaichi 1.

Wytłumaczę własnymi słowami.
1.Wchodzimy w tryb Ultimate Battle. Wybieramy "Disc Fusion" a następnie interesującą nas gre. Do wyboru mamy Tenkaichi 1 i 2*.
2.Naciskamy na tytuł gry używając przycisku X
3.Wyjdzie nam pytanie "Read data from DBZ : Budokai Tenkaichi disc is this ok?" Naciskamy "YES"
4.Wyskoczy prośba "Please open the disc tray", otwieramy klapkę na płytę.
5.Wyskoczy prośba "Please place the DBZ: Budokai Tenkaichi disc into the disc tray and close it." Wkładamy więc płytę interesującej nas gry (BT1 albo BT2).
6.Nastąpiła fuzja.
7.Następnie wyjmujemy płytę Tenkaichi 1 lub 2 i wkładamy 3.
8.Fuzja nastąpiła i możemy grać w tryby z poprzednich gier np. Battle 100.

*Gry muszą być oryginalne!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Sylwia



Dołączył: 03 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Sob Gru 03, 2016 12:37 pm    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
sergeron
Robak
Robak


Dołączył: 15 Lis 2008
Posty: 1

PostWysłany: Sob Lis 15, 2008 1:35 pm    Temat postu: Re: Disc Fusion Odpowiedz z cytatem

sHiRyU napisał:
*Gry muszą być oryginalne!

Ja robiłem to z piratem BT3 i BT2 bo nie mam BT1 i mi wchodziło i zrobiło disc fusion więc nie wiem czemu pisze że muszą być oryginalne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
skay
SSJ4 Fusion!
SSJ4 Fusion!


Dołączył: 10 Sie 2008
Posty: 1291

PostWysłany: Sob Lis 15, 2008 5:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NIe muszą być oryginalne.
_________________
"Ludzie nie s? równi. Jedni narodzili si? m?drzejsi, pi?kniejsi lub w rodzinach o lepszej pozycji. Inni, dla odmiany, przyszli na ?wiat s?abi na ciele lub na umy?le i z nielicznymi – je?li jakimikolwiek, uzdolnieniami. Wszyscy ró?nimy si? od siebie. Zaiste, dyskryminacja jest esencj? naszego istnienia. St?d bior? si? wojny, przemoc i niepokoje. Nierówno?? nie jest z?a. Równo?? jest."
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
martinez
DRAGON BALL MASTER
DRAGON BALL MASTER


Dołączył: 26 Paź 2008
Posty: 1643

PostWysłany: Nie Lis 16, 2008 3:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi na piracie nie wchodzi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mmmtx
SSJ4 Fusion!
SSJ4 Fusion!


Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 1278
Skąd: Augustów

PostWysłany: Nie Lis 16, 2008 4:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moze masz jakos źle nagrane bo u mnie na piracie chodzi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shiryu
Administrator
Administrator


Dołączył: 10 Sie 2008
Posty: 3996

PostWysłany: Nie Lis 16, 2008 4:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wogóle nie mam nagrane, mam orginały, a ktoś chyba na GOLu pisał, że muszą być org.
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
maciek666
Super Saiyan 4
Super Saiyan 4


Dołączył: 30 Sie 2008
Posty: 772

PostWysłany: Wto Lis 18, 2008 5:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba muszą być z tego samego regionu ja mam BT 3 orginał PAL a BT2 pirata NTSC i mi nie wchodzi pisze wrong disc
_________________
DBZ AND NARUTO FOREVER !!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mmmtx
SSJ4 Fusion!
SSJ4 Fusion!


Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 1278
Skąd: Augustów

PostWysłany: Sro Lis 19, 2008 10:11 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a moze jest tak że jak masz pirata BT3 to musi być pirat BT2 i BT1, a jak masz orginałke BT3 to muszą być orginalne BT2 i BT1, tak mi sie wydaje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
martinez
DRAGON BALL MASTER
DRAGON BALL MASTER


Dołączył: 26 Paź 2008
Posty: 1643

PostWysłany: Sro Lis 19, 2008 4:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

musza byc obie pal lub obie nsc i wszystko chodzi .sprawdziłem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Goku
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 26 Lut 2009
Posty: 568

PostWysłany: Nie Mar 01, 2009 6:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

są takie przerubki że czyta piraty i inne systemy np. ntsc,pal itp. Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
martinez
DRAGON BALL MASTER
DRAGON BALL MASTER


Dołączył: 26 Paź 2008
Posty: 1643

PostWysłany: Czw Mar 05, 2009 5:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

noemalnie ameryke odkryłes,chodzi o to ze obie gry muszą byc pal lub ntsc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Goku
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 26 Lut 2009
Posty: 568

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 10:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ty chyba nie załapałeś o co mi chodzi ,na karcie pamieci wgrywa się programik i czyta ci płyty z wszystkich regionów bez wyjątku
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
martinez
DRAGON BALL MASTER
DRAGON BALL MASTER


Dołączył: 26 Paź 2008
Posty: 1643

PostWysłany: Nie Mar 08, 2009 12:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak ale większosc przeróbek nie potrzebuje takich programików bo i tak wszystko działa
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
BeastUSSJ
Administrator
Administrator


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 2614

PostWysłany: Pon Mar 09, 2009 10:13 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Heh,to na karcie pamięci to jest właśnie ta przeróbka która czyta wszystkie regiony.Na innych normalnie śmiga,jak u mnie Wink
_________________
<a href="http://eu.playstation.com/psn/profile/TheBeastUSSJ/"><img src="http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/TheBeastUSSJ.png" border="0" /></a>
How could I let this happen to my son? He has sacrificed everything for me! And I have done nothing but ignore him! No! I won't give up on him! There is still time to change things!...........WHAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Sylwia



Dołączył: 03 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Sob Gru 03, 2016 12:37 pm    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
KakarottO
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 10 Sie 2008
Posty: 484

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 4:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam pytanie jak wgrac cos na memorke?
_________________
Znów ?ycia ironia..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna -> Dragon Ball Z : Budokai Tenkaichi 3 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group