Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna Forum o grach Dragon Ball
Najlepsze forum o grach Dragon Ball na konsole jak i inne platformy.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

POMOCY
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna -> Off Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
siwykoks3007
Super Nameczanin
Super Nameczanin


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 249

PostWysłany: Pią Sty 21, 2011 11:20 pm    Temat postu: POMOCY Odpowiedz z cytatem

Siemka mam pytanie do was wiem że to może być nieodpowiedni temat czy nawet i może forum ale ja mam do was zaufanie. Więc tak ja chcę kupić sobie nową grafikę do komputera i mam nawet już wybraną i mam zamiar ją kupić tylko jest jeden problem a mianowicie nie wiem co i jak czyli to że potrzebuje wejście PCI (i takie mam) i czy musze wiedzieć coś jeszcze jak byście mogli to proszę o pomoc bo ja jestem zielony w takich sprawach naprawdę proszę o pomoc z góry wielkie DZIĘKI
_________________
This is Sparta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 10 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Sob Gru 10, 2016 3:59 am    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
BeastUSSJ
Administrator
Administrator


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 2614

PostWysłany: Pią Sty 21, 2011 11:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ważny jest producent karty,czyli nie wybieramy nieznanej marki tylko np.Asus,Palit,Gigabyte itd.Możesz sprawdzić recenzje karty,tych jest w internecie mnóstwo,nowa karta to i większe potrzeby dlatego warto się dowiedzieć czy zasilacz da radę ją pociągnąć,chociaż różnica zazwyczaj jest niewielka.

P.S.Offtop to Offtop,wstawiamy tutaj wszystko co nie jest związane z DB.

_________________
<a href="http://eu.playstation.com/psn/profile/TheBeastUSSJ/"><img src="http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/TheBeastUSSJ.png" border="0" /></a>
How could I let this happen to my son? He has sacrificed everything for me! And I have done nothing but ignore him! No! I won't give up on him! There is still time to change things!...........WHAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
siwykoks3007
Super Nameczanin
Super Nameczanin


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 249

PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 12:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dziękuje czyli znaczy że oprócz wejście jakie mam to muszę wiedzieć jaki mam zasilacz
Kartę która wybrałem to Gefroce 9600GT
A i jeszcze jedno pytanie gdzie mogę sprawdzić jaki mam zasilacz czy muszę zdjąć obudowy czy jest jakiś program do tego?

_________________
This is Sparta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
BeastUSSJ
Administrator
Administrator


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 2614

PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 2:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aby uzyskać konkretną nazwę wystarczy zdjąć obudowę. Wink
GeForce 9600GT ale jakiego producenta?

_________________
<a href="http://eu.playstation.com/psn/profile/TheBeastUSSJ/"><img src="http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/TheBeastUSSJ.png" border="0" /></a>
How could I let this happen to my son? He has sacrificed everything for me! And I have done nothing but ignore him! No! I won't give up on him! There is still time to change things!...........WHAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
siwykoks3007
Super Nameczanin
Super Nameczanin


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 249

PostWysłany: Nie Sty 23, 2011 1:17 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nvidia a niema jakiegoś programu który to sprawdza ?

Dodane po 9 godzinach 37 minutach:

intel celeron e3200 dual core 2.40 ghz 2gb ram geforce 9600gt czy na takich wymaganiach poszło by gta4 i na jakich detalach
PS. odkręciłem obudowa i spojżałem na zasilacz i pisało że 400W max czyli że ta grafa powinna mi pójść chyba że jest coś jeszcze co muszę wiedzieć żeby grafa ruszyła

Dodane po 43 sekundach:

Aha producęta Zotac albo asus

_________________
This is Sparta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Goku
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 26 Lut 2009
Posty: 568

PostWysłany: Nie Sty 23, 2011 1:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gta 4 powinno ci spokojnie pójść ja mam procka adm athlon x2 grafe nivida geforce 9600gt i mi śmiga że aż miło nawet na 2 sekundy nie zatnie
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
siwykoks3007
Super Nameczanin
Super Nameczanin


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 249

PostWysłany: Nie Sty 23, 2011 4:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a na jakich detalach by mi poszło??
_________________
This is Sparta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Goku
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 26 Lut 2009
Posty: 568

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 6:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myśle,że na najniższych ci bezproblemowo będzie chodzić.
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
siwykoks3007
Super Nameczanin
Super Nameczanin


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 249

PostWysłany: Pon Sty 24, 2011 10:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na wyrzszych nieda rady pujść??
_________________
This is Sparta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Goku
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 26 Lut 2009
Posty: 568

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 9:14 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

możliwe że da rade ale narazie spróbuj na najniższych
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
BeastUSSJ
Administrator
Administrator


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 2614

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 9:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Goku napisał:
Myśle,że na najniższych ci bezproblemowo będzie chodzić.


Na najniższych bezproblemowo,czyli musisz sam sprawdzić jak będzie z resztą,każdy konfiguracja sprzętowa działa inaczej.Przypuszczam że mogłaby chodzić na normal ustawieniach bez większej rozdzielczości i filtrów.

_________________
<a href="http://eu.playstation.com/psn/profile/TheBeastUSSJ/"><img src="http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/TheBeastUSSJ.png" border="0" /></a>
How could I let this happen to my son? He has sacrificed everything for me! And I have done nothing but ignore him! No! I won't give up on him! There is still time to change things!...........WHAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ShiLLe
Główny Administrator
Główny Administrator


Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1011

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 2:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie czemu już mój 3-4 post znika sobie nagle z forum ?
Staje się to już irytujące -,-
A gta na takim sprzęcie będzie chodzić na średnich detalach bez wygładzania i innych pierdół na ok 30 fps.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
siwykoks3007
Super Nameczanin
Super Nameczanin


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 249

PostWysłany: Wto Sty 25, 2011 11:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to kijowo będzie mi chodzić bo 30 fps to mało

Dodane po 17 minutach:

a czemu wogule tak słabo przeciesz kąpa mam dobrego co jest wnim nietak że na medium na najniszej rozdiałce będzie tylko 30 fps

_________________
This is Sparta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PowerIsBack
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 15 Lis 2009
Posty: 567

PostWysłany: Sro Sty 26, 2011 12:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie to masz słaby procek ...
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 10 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Sob Gru 10, 2016 3:59 am    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
siwykoks3007
Super Nameczanin
Super Nameczanin


Dołączył: 19 Gru 2010
Posty: 249

PostWysłany: Sro Sty 26, 2011 5:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aha a jaki mi procek polecacie zeby mi na max chodziło ??
_________________
This is Sparta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna -> Off Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group