Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna Forum o grach Dragon Ball
Najlepsze forum o grach Dragon Ball na konsole jak i inne platformy.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Diablo 2
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna -> Off Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PowerIsBack
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 15 Lis 2009
Posty: 567

PostWysłany: Sob Lut 20, 2010 7:40 pm    Temat postu: Diablo 2 Odpowiedz z cytatem

Czemu nie moge grać w Diablo 2 L.o.D na battlenecie ??
Jak wchodze to pisze, że może mam problemy z łączem itp. a wszystko działa :/.

_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 03 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Sob Gru 03, 2016 12:33 pm    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ShiLLe
Główny Administrator
Główny Administrator


Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1011

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 1:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

płyta i CD=key oryginalny?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PowerIsBack
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 15 Lis 2009
Posty: 567

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 9:55 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No jasne :].
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ShiLLe
Główny Administrator
Główny Administrator


Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1011

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 10:56 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pobierz najnowszego pacza z strony blizzard'a a jak nie to moze system/antivir blokuje dostąp aplikacji do internetu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PowerIsBack
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 15 Lis 2009
Posty: 567

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 1:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Patcha mam dobrego, a tam pisze mi coś o porcie 6112 co to jest ? xD
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ShiLLe
Główny Administrator
Główny Administrator


Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1011

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 1:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ustaw taki porst łączenia w grze powinien być w opcjach
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PowerIsBack
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 15 Lis 2009
Posty: 567

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 1:35 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak tutaj nawet opcji nie ma Very Happy.
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ShiLLe
Główny Administrator
Główny Administrator


Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1011

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 4:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Racja nawet rozdzielczości na większa nie szło zmienić ;D

A wiec tak Start->Zapora Systemu Windows -> Wyjątki ->Zaznaczasz Diablo 2 i Dodaj Port->Nazwa Diablo II->Numer Portu 6112->Zostawiasz zaznaczone TCP-> OK
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PowerIsBack
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 15 Lis 2009
Posty: 567

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 4:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I tu zaczyna się problem bo w tej liście nie ma Diablo Very Happy.
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ShiLLe
Główny Administrator
Główny Administrator


Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1011

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 5:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to je dodaj ;D
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PowerIsBack
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 15 Lis 2009
Posty: 567

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 8:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dalej nic...
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
BeastUSSJ
Administrator
Administrator


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 2614

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 9:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A na pewno masz wszystkie patch'e.Słyszałem że jeden był właśnie do takich problemów z Battlenet.
_________________
<a href="http://eu.playstation.com/psn/profile/TheBeastUSSJ/"><img src="http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/TheBeastUSSJ.png" border="0" /></a>
How could I let this happen to my son? He has sacrificed everything for me! And I have done nothing but ignore him! No! I won't give up on him! There is still time to change things!...........WHAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ShiLLe
Główny Administrator
Główny Administrator


Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1011

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 10:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wystarczy mieć 1 ten najnowszy a w nim są zawarte poprawki z poprzednich paczów.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
PowerIsBack
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 15 Lis 2009
Posty: 567

PostWysłany: Pon Lut 22, 2010 1:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurde co za gówno :/.
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 03 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Sob Gru 03, 2016 12:33 pm    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ShiLLe
Główny Administrator
Główny Administrator


Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1011

PostWysłany: Pon Lut 22, 2010 2:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co znowu sie stało?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna -> Off Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group