Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna Forum o grach Dragon Ball
Najlepsze forum o grach Dragon Ball na konsole jak i inne platformy.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PCSX2

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna -> Off Topic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Goku
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 26 Lut 2009
Posty: 568

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 6:19 pm    Temat postu: PCSX2 Odpowiedz z cytatem

Mam ten emulator PCSX2 i niewiem o co w nim chodzi.Czy ktoś może mi napisac co trzeba zrobić w ustawieniach żeby wszystko śmigało? Wink
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 10 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Sob Gru 10, 2016 2:02 am    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Sala8
Ultra Super Saiyan
Ultra Super Saiyan


Dołączył: 26 Lis 2009
Posty: 296

PostWysłany: Pon Lis 30, 2009 8:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli jeszcze cie interesuje to wujek google wszystko powie Razz

Tak dokladniej http://psemu.pl/

Tu wszystko masz ! Ja grałem na emulu w Budokai 3 i jakoś śmigało
!

_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Goku
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 26 Lut 2009
Posty: 568

PostWysłany: Pon Lis 30, 2009 9:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bardziej mi chodziło o to żeby mi gra chodziła co tam w ustawieniach czeba zrobić (nieznam się za bardzo na emulatorach)
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sala8
Ultra Super Saiyan
Ultra Super Saiyan


Dołączył: 26 Lis 2009
Posty: 296

PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 8:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurcze ja jak kupiłem x'a to wywaliłem emula a korzystałem z pomocy i nie wiem jakie miałem ustawienia. Miałem gg gościa co mi ustawiał krok po kroku naprawde sie znal ale mam już

Masz dwa wyjscia :

1.Kup Konsole
2.Poproś na tym forum tam ,żeby ci ktoś pomógł Smile
3.Jeszcze poszperaj na pebie

(Jak któraś rada pomoże to napisz ) Smile Trochę trzeba się wysilić jak się nie uda to może pofatyguje sie jak będę miał wolny czas Smile A tak to bez obrazy ale nie będę za ciebie prosił innych zęby mi opisali dałem ci namiary jak ci zależny dzialaj Smile

_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
maciek666
Super Saiyan 4
Super Saiyan 4


Dołączył: 30 Sie 2008
Posty: 772

PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 10:59 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepiej zagadaj z Shille mi jak dał emu który konfigurował to moge grać we wszystkie gry NTSC
_________________
DBZ AND NARUTO FOREVER !!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
BeastUSSJ
Administrator
Administrator


Dołączył: 13 Paź 2008
Posty: 2614

PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 11:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://peb.pl/emulacja/361925-pcsx2-problemy-pluginy-nowe-wersje.html
_________________
<a href="http://eu.playstation.com/psn/profile/TheBeastUSSJ/"><img src="http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/TheBeastUSSJ.png" border="0" /></a>
How could I let this happen to my son? He has sacrificed everything for me! And I have done nothing but ignore him! No! I won't give up on him! There is still time to change things!...........WHAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Goku
Mystic Saiyan
Mystic Saiyan


Dołączył: 26 Lut 2009
Posty: 568

PostWysłany: Wto Maj 18, 2010 5:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ściągnołem emu z ustawieniami i grą Super DB i pisało na torencie że niby wszystko działa ale jak próbuje odpalić to wyskakuje mi coś SYSTEM.CNF brak odpowiedzi .można to jakoś naprawić Question
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arczi
Administrator
Administrator


Dołączył: 29 Mar 2009
Posty: 285

PostWysłany: Nie Lut 27, 2011 11:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Siemanko
Wiecie moze czemu oryginal b3 'przegrany' na .iso mi nie działa na pcsx'ie? BT3 działa spokojnie, 60fps, tylko ze pobrane z neta.
pozdro
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sylwia



Dołączył: 10 Gru 2016
Posty: 67

PostWysłany: Sob Gru 10, 2016 2:02 am    Temat postu: Forumoteka.pl Odpowiedz z cytatem



Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ShiLLe
Główny Administrator
Główny Administrator


Dołączył: 12 Lut 2009
Posty: 1011

PostWysłany: Sro Mar 02, 2011 5:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tego co pamiętam robiąc obraz .iso jest multum opcji do wybrania dot. kodowania itp. może wybrałeś niewłaściwą.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o grach Dragon Ball Strona Główna -> Off Topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz dodawać załączniki na tym forum
Możesz ściągać pliki na tym forum




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group